2012. április 28., szombat

Út az életbe című könyv, ajándék:A babaápolás.. - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Eladó a képen látható "Út az életbe" című könyv hibátlan újszerű állapotban, ajándék "A babaápolás kézikönyve" című könyv, szintén újszerű állapotban.
 
Füst és állatmentes állapotban.
 
Posta van, utánvét nincs!
 
Leírás:
Út az életbe  
A születés teljessége. Várandóságról és születésről-holisztikus szemmel 
A könyv szerzői a várandósság és a születés holisztikus megközelítésével kísérik útján a kezdődő életet a fogantatástól a szoptatásig. A spirituális és a lelki szempontok éppúgy szerephez jutnak a könyvben, mint a gyermekvárás időszakával kapcsolatos gyakorlati tanácsok. Nagyszerű tanácsadó, amely segíti az anyát, a szülőket abban, hogy kihasználják az e különleges időszakban rejlő lehetőségeket, meglássák a kihívásban az esélyt és a kezdetekben élő csodát!
A(z) Út az életbe Könyv szerzője Margit Dahlke, Volker Zahn, Ruediger Dahlke.  
 
Bababápolási kézikönyv:
Mikor jön el a pillanat, sokszor észre sem venni, csak dübög belülről hirtelen az érzés: gyermeket akarok! Gyermeket, végre, hogy tartalmassá váljon az eddig szinte üres élet. Gyermeket, hogy legyen nyomom a világban, lenyomatot hagyjak magamról a jövő számára. Gyermeket, hogy szilárduljon a kötelék a Férfi és köztem.
Gyermeket, hogy elkezdhessem végre felnőtt, önálló életem, hogy erezzem, valaki ízig-vérig csak az enyém.
Gyermeket, mert gondoskodni szeretnék, táplálni, óvni és szeretni, megmutatni e hatalmas világ minden szépségét. Én. Neki.
Berente Ági a Babaápolás kézikönyvét a csecsemőgondozásban még tapasztalatlan szülök számára készítette, hogy segítse őket eligazodni a mindennapok útvesztőjében a baba egyéves koráig.
Megtalálható benne minden olyan ismeret, amire egy szülőnek feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy kisbabája egészségesen és kiegyensúlyozottan fejlődhessen; többek között az etetés, fürdetés, tornázás, masszírozás, pelenkázás, öltöztetés, altatás, mondókázás és a sétáltatás „ tudománya" is.
- Berente Ági -Reiki-mester és életmód kutató 


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2012-03-12 09:43
. Út az életbe című könyv, ajándék:A babaápolás.. - Jelenlegi ára: 1 290 Ft